Blog

Gazdaságfejlesztés és innováció

By admin 2023-11-10

A Gy-M-S Megyei Kamara KKV munkacsoport vendége volt dr. György László kormánybiztos.

A KKV munkacsoport vendége volt Gazdaságfejlesztési Minisztérium kormánybiztos. Előadásában átfogó képet mutatott a gazdaság állapotáról, beszélt a globális trendekről, rövid és prognosztizált adatokról, a kis-közép vállalatok kutatás-fejlesztési kedvéről.

Átfogó képet kaptunk az EU-s országok, az EU-n belüli és a hazai nagyvállalatok, multicégek indikátorairól.

Az előadás jó hangulatú, interaktiv esemény volt, ahol a felmerült kérdések jó részét átbeszéltük, illetve néhány felvetésre és észrevételre visszajelzési igéretet, majd az esemény követően nagyon rövid időn belül visszajelzést kaptunk.

Szó esett megyei vállalatok és a Széchenyi Egyetem együttmüködési lehetőségeiről fejlesztés illetve innováció témában. Pintér-Péntek Imre a kamara elnöke arra buzditotta a jelenlévőket, hogy keressék a kapcsolódási pontot a helyi egyetemmel, számtalan példát hozva jól müködő kapcsolatokról.

A Karbantarto.hu Kft fontosnak tartja a folyamatos fejlődést, ezt partnerei, ügyfelei is elvárják tőle. Az előadást követően gyors belső egyeztetések eredményeképpen több szakágban is megkezdtük a tárgyalásokat a Széchenyi Egyetemmel.

A teljes cikk és a prezentáció a kamara oldalán itt elérhető

Comments are currently closed.