Bemutatkozás

A rendszeres karbantartás, a termékminőség megőrzése és a termelékenység szinten tartása, javítása miatt nagyon fontos. Azokban a gyárakban, üzemekben, ahol nincs saját karbantartó részleg vagy a meglévő nem tudja, a géppark zökkenőmentes üzemeltetését biztosítani, szakembereink elvégzik az alkalmi, vagy rendszeres karbantartási munkákat.

A tervezett karbantartás legfőbb előnye a gépek előre beiktatható állásideje, ellentétben a rendszeres kontroll nélküli üzemeltetéskor esetlegesen bekövetkező hibákkal, amelyeknek következményeként a gép váratlan időpontban bizonytalan ideig leáll. Tapasztalataink szerint ezen meghibásodások által okozott gépállásból eredő veszteség és a gép javítási költségei jelentősen meghaladhatják a megelőző karbantartás költségeit. Erre a tényre alapozva több partnerünkkel szerződéses viszonyban állva biztosítjuk a folyamatos üzem feltételeit.

Cégünk 2010 óta önálló üzletágként működik a Mattor cégcsoport tagjaként, győri telephelyén kiszolgálja a fontosabb autóipari beszállítókat, és rendelkezésre áll a feldolgozóipar termelőinek. 
Csapatunk nyitott a kihívásokra, folyamatosan bővülünk és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. 

Tekintsd meg portfóliónkat!


Karbantartás


Gépköltöztetés


Pótalkatrészgyártás