top of page

Teljes villamos felújítás partnerünknél

Nagy örömmel szeretnénk megosztani Önökkel az utóbbi hónapokban végzett kihívást jelentő projektünket - egy SCHULER 200T C vázas présgép teljes felújítását. Ez a projekt nem csak a gép számára jelentette a friss levegőt, hanem az egész Karbantartó.hu Kft. csapat számára is hatalmas kihívást és sikerélményt jelentett.


A Kihívás

A SCHULER 200T C vázas présgép egy hosszú élettartamú berendezés, amely hosszú évek óta szolgált hűségesen. Azonban, az idő múlásával és a technológia fejlődésével elérte a felújítás szükségességének idejét. A gép vezérlőrendszere és bizonyos gépészeti komponensek már elavultak voltak, és hibák kezdtek előfordulni.

Schuler 200T C vázas prés
Schuler 200T C vázas prés

A Megoldás

Az összes előző problémát figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy teljes körű felújítást végzünk a gépen. A legfontosabb lépés a villamos vezérlőrendszer korszerűsítése volt. Az egész rendszert újraépítettük és optimalizáltuk, hogy megfeleljen a legfrissebb ipari követelményeknek. A gép vezérlése most már hatékonyabb és pontosabb, mint valaha.


A Folyamat

A felújítási folyamat számos lépésből állt. Először is, a gépet alaposan átvizsgáltuk és az alkatrészeket alaposan ellenőriztük. Minden elavult vagy sérült részt ki cseréltünk, és a gép műszaki állapotát is feljavítottuk. A villamos vezérlőrendszert újraépítettük és beprogramoztuk a pontos működés érdekében.


Régi prés villamos kapcsolóház

Az Eredmény

A felújítás befejezése után a SCHULER 200T C vázas présgép teljesen új életre kelt. A gép most már könnyedén kezeli a feladatokat, és a vezérlés pontos és megbízható lett. Ez az újjászületés nemcsak a gépnek jelentett hatalmas előrelépést, hanem az ügyfelünknek is, aki most már hatékonyabban és megbízhatóan használhatja ezt a fontos berendezést.


Új prés villamos kapcsolóház

Kapcsolatba Lépés

Ha Önnek is szüksége van gépfelújításra vagy karbantartásra, forduljon hozzánk bizalommal. Ügyfélszolgálatunk mindig készséggel áll rendelkezésére, hogy felmérjük az Ön igényeit és elképzeléseit.


Büszkék vagyunk erre a projektünkre, és reméljük, hogy a jövőben segíthetünk Önnek és vállalkozásának a gépköltöztetés, karbantartás és felújítás területén. Köszönjük, hogy minket választottak!

11 views0 comments
bottom of page